Açıklama
Bu eğitimimiz, Aşçılık alanında çalışan ya da kariyer yapmak isteyen kişilere fayda sağlamayı hedeflemektedir.
Süre: ~100 Saat
Program İçeriği
- Uluslar Arası Özel Çorbalar
- Makarnalar
- Pilavlar
- Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
- Sebze Garnitürleri
- Patates Garnitürleri
- Etlerin Hazırlanması
- Et Yemekleri
- Balıklar ve Su Ürünleri
- Salata ve Salata Sosları
- Soslar
- Yeni Yemek Reçeteleri
- Türk Mutfağına Özgü Çorbalar
- Türk Mutfağına Özgü Makarnalar
- Türk Mutfağına Özgü Sebze Yemekleri
- Türk Mutfağına Özgü Et ve Sakatat Yemekleri
- Kuru Baklagil Yemekleri
- Türk Mutfağına Özgü Dolma ve Sarmalar
- Türk Mutfağına Özgü Komposto ve Hoşaflar
Aşçılık Sertifika Programı
Yorumlarler
Henüz inceleme yapılmadı.